DSC_0295.jpg
IMG_20210728_152021.jpg

Om mig

Mitt namn är som du säkert redan förstått Malva Adrell, jag är 25 år och bor i Alingsås. Jag växte upp i en liten by utanför Alingsås och har sedan jag var liten alltid tyckt om att pyssla och skapa. Jag läste media - fotografi på gymnasiet och har sedan dess jobbat dels som fotograf och dels med socialt arbete, både i Sverige och utomlands. De senaste åren har jag först pluggat till och sedan jobbat som socionom och drivit företaget utöver det. Från oktober 2021 till mars 2022 kommer jag bo i Englad och studera vidare så jag tar endast bokningar innan och efter det men vi kan självklart ändå ha kontakt och förbereda under tiden!

När jag fotograferar gillar jag det oposerade och naturliga. Bilder på par där de får lov att bara vara eller familjer som leker, då får man den där naturliga kärleken och så fina bilder. Dessutom brukar själva stunden under fotograferingen bli mycket trevligare!

Hoppas du hittar något du gillar och tveka inte att slänga iväg ett meddelande eller telefonsamtal om det är minsta lilla du undrar över! Hoppas vi hörs!